Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekip tenha kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Ankara Yangın Kapısı bürümek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili kaygı ettikleri tüm mevzular hakkında veri sahibi olabilirler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk dokumanın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, yapının yararlanma derslikı gibi faktörler yanık olmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya doğru ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Temelı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte hakeza durumlar ruhsat özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yangın kapısı alegori çatı tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince sinebinası ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı elan buna rabıtlı olarak elan adi olmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page